Šípkový turnaj o pohár starostu obce Bystričany

2. decembra 2023


Šípky sú svetovým fenoménom, ktorý sa posledné roky ženie svetom ako lavína, a tá samozrejme neobišla ani našu obec. Šípky sú spojením športu a zábavy. Preto asi nikoho neprekvapí, že to boli futbalisti, ktorí sa im v roku 2019 začali venovať súťažne. Nebola to samozrejme súťaž profesionálna, ale akási forma utužovania kolektívu. Ich domovským stánkom sa preto stalo futbalové ihrisko, kde sa pravidelne stretávali pri meraní svojich schopností. Po určitom čase si povedali, že by nebolo na škodu prizvať medzi seba aj šípkarskych nadšencov z radov fanúšikov. O tom, že to bol správny krok, svedčí aj úspech a nadšenie z uskutočneného športového podujatia: "Šípkový turnaj o pohár starostu obce Bystričany". Tento nultý ročník podujatia vznikol v spolupráci Šípkového klubu, TJ Dynamo Bystričany a Obce Bystričany, ktorý sa uskutočnil dňa 2. decembra 2023 v Kultúrnom dome Bystričany.

O tom, že podujatie bolo plné pozitívnej energie a nadšenia sa môžete presvedčiť aj z nasledovných fotografií z podujatia:

FOTOGALÉRIA

Veríme, že toto novovzniknuté podujatie sa zachová aj naďalej, aby sa mohlo stať ďalším tradičným podujatím poriadaným aj v spolupráci s obcou Bystričany. Ďakujeme všetkým, ktorí sa podujatia zúčastnili a ktorí sa podieľali na zrodení takéhoto príjemného športového dňa!